Om Rønnaug's Begravelsesbyrå

Rønnaugs Begravelsesbyrå ble grunnlagt i 1983 av Tomter familien, som hadde en visjon om å tilby mennesker i sorg en verdig og personlig begravelse. Siden den gang har Rønnaugs Begravelsesbyrå vært en pålitelig og respektert aktør i bransjen, og har gjort en stor forskjell for mange som har mistet noen de er glad i.

I dag drives fortsatt Rønnaugs Begravelsesbyrå av Tomter familien i 3. generasjoner. I tillegg har vi flere gode og dyktige medarbeidere, som alle er opptatt av å yte god service og ta vare på kundene på en trygg og omsorgsfull måte.

Litt om oss

Rønnaugs Begravelsesbyrå er kjent for å tilby en personlig og skreddersydd service. Hver begravelse blir behandlet med respekt og omsorg, og teamet jobber hardt for å tilpasse seg kundenes behov og ønsker. De tilbyr alt fra tradisjonelle begravelser til mer moderne seremonier, og sørger for å hjelpe kundene gjennom hele prosessen fra start til slutt.

Rønnaug's Begravelsesbyrå er også opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet, og har deltatt i flere veldedighetsprosjekter og arrangementer. De ønsker å være en positiv kraft i samfunnet, og er alltid villige til å bidra der det trengs.

Kunder som velger Rønnaug's Begravelsesbyrå kan være trygge på at de vil få den støtten og veiledningen de trenger i en vanskelig tid. Med en erfaren og omsorgsfull stab, og en pålitelig og personlig service, kan kundene være sikre på at de vil få en verdig og minneverdig avskjed med sine kjære.

Våre medarbeider

Hanne Finsrud

Hanne er utdannet helsefagarbeider med god erfaring rundt dødsfall

Oddbjørn Tomter

Oddbjørn er vår senior konsulent og vært delaktig i Rønnaugs Begravelsesbyrå i over 40 år.

Imre Tomter

Imre er en dyktig og erfaren gravferdskonsulent som er dedikert til å gi de pårørende en verdig avskjed med sine kjære.

Carl-Morten Tomter

Carl-Morten Tomter har jobbet i Rønnaugs begravelsesbyrå i en årrekke og har opparbeidet seg en bred erfaring innenfor bransjen.

Planlegger du en begravelse for en kjær person?

Kanskje du trenger veiledning gjennom denne tunge tiden? Vi er her for å hjelpe deg med å skape en minneverdig og meningsfull seremoni som ærer den avdøde på en verdig måte. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov og la oss hjelpe deg med å ta de nødvendige stegene for å planlegge en verdig begravelse.